Join us for the second FIPP Insider New Zealand, organised in conjunction with the Magazine Publishers Association New Zealand and FIPP strategic partner PressReader.
Date and time
FIPP New Zealand takes place from 10 am to 3 pm New Zealand Time on 14 July.
Agenda and speakers
The agenda features a mix of local New Zealand and international speakers, including Sinead Boucher, Chief Executive at Stuff, New Zealand, Matt Lindsay, President, Mather Economics, USA, and Abbey Kuster-Prokell, Creative Director, Martha Stewart Living Omnimedia, USA, and Tommy O’Hare, SVP Business Development and Licensing, Outside, USA.
|10.00-10.50||50 minutes||Update on the state of the media Industry James Hewes, President and CEO, FIPP, UK|
|11:00-11:20||20 minutes||Content marketing done well Lauren Quaintance, Co-founder, Storyation, NZ|
|11:20-11:40||20 minutes||What being a media owner has taught me Sinead Boucher, CEO, Stuff, NZ|
|11:40-12:00||20 minutes||How to determine what your subscription strategy should be Matt Lindsay, President, Mather, USA|
|12:00-13:00||50 minutes||LUNCH BREAK|
|13:00-13:50||50 minutes||Building a membership bundle to fully achieve your forever promise Tommy O’Hare, SVP of Business Development and Licensing, Outside, USA Note: this session was recorded at FIPP’s D2C Summit in June|
|14:00-14:20||20 minutes||Making magazines relevant for all New Zealanders Carmen Parahi, Pou Tiaki Editor, Stuff, New Zealand|
|14:20-14:40||20 minutes||5 technologies you should know about right now Rebekah Billingsley, Content, Brand and Digital Transformation Specialist, UK|
|14:40-15:00||20 minutes||From Concept to Consumer: the Art of Cover Creation Abbey Kuster-Prokell, Creative Director, Martha Stuart Living Omnimedia, USA|
|15:00||WRAP||Thank you & until 2022 Sally Duggan, Executive Director, MPA, NZ and Steve Chapman, VP Content Partnerships, PressReader, Canada|
- FIPP and MPA NZ members can attend for FREE.
- Non-members can register at the nominal charge of £15.